';?>
 
نحوه نمایش مطالب: تاریخ | امتیاز | بازدیدها | نظرات | الفبایی
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 9271
  • نويسنده: mh
  • تاريخ: 13-11-1392, 18:19
13-11-1392, 18:19

کاربرد نانوسیل در صنایع غذایی جهت ضدعفونی سطوح، تجهیزات و کف

دسته بندی: کاربردها / صنایع غذایی، تولیدی و ...

بیماری های ناشی از غذا، یکی از شایع ترین و شدیدترین مشکلات بهداشت عمومی در جهان امروز هستند، که علاوه بر مرگ و ناخوشی، هزینه های بالایی را بر سطح اجتماع، خانواده ها، سیستم مراقبت بهداشتی و اجتماعی و موسسات تجاری به بار می آورد.

بهداشت مواد غذايي عبارت است از:

"کليه موازيني که رعايت آنها در توليد، نگهداري و عرضه مواد غذايي ضروري است

تا ماده غذايي سالم و با کيفيت بالاي بهداشتي به دست مصرف کننده برسد."

کاربرد نانوسیل در صنایع غذایی

 بنابراین انتخاب و کاربرد صحیح مواد ضدعفونی کننده مناسب به منظور حصول به ضدعفونی مطمئن و پیشگیری از مسمومیت های غذایی ضروری می باشد. نانوسیل مي تواند بطور گسترده اي در صنايع غذايي كاربرد داشته باشد.

از نانوسیل مي توان در صنايع مختلف مثل گوشت و فراورده هاي پروتئيني، ماهي و كنسرو، شير و فراورده هاي لبني، مرغ و تخم مرغ، سس و انواع رب، نوشابه،دوغ و آب معدني، قند و شكر، شكلات،آدامس و تافي، كيك،كلوچه و بيسكويت، ميوه و سبزيجات، آبليمو، ترشي، مربا و عسل، آبميوه، كنستانتره وكمپوت، ماكاروني وتوليدات نشاسته اي، آرد و نان، چيپس واسنك، آجيل و خشكبار، چاي و قهوه، نمك، ادويه و اسانس و هم چنین توليد يخ مصرفي در صنايع غذايي و غيره استفاده كرد.

 

دانلود جزوه کامل توضیحات و دستورالعمل استفاده از نانوسیل در کارخانه های صنایع غذایی

اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 4728
  • نويسنده: mh
  • تاريخ: 13-11-1392, 18:19
13-11-1392, 18:19

کاربرد نانوسیل در ضدعفونی سطوح

دسته بندی: پزشکی / صنایع غذایی، تولیدی و ...

یکی از کاربردهای نانوسیل ضدعفونی سطوح می باشد.

این مورد بخصوص در رابطه با سطوحی که در تماس با مواد غذایی می باشند نظیر آشپزخانه های منازل، کارخانجات فرآوری گوشت و آشپزخانه های صنعتی از اهمیت بسزائی برخوردار می باشد.

کاربرد نانوسیل در ضدعفونی سطوح

سطوح بهداشتی نظیر توالت ها (اعم از منازل و عمومی) و یا میزهای رستوران ها و سطوح بیمارستان ها نیز با استفاده از نانوسیل به خوبی ضدعفونی می شوند.

استفاده از نانوسیل برای نظافت سطوح در منازلی که درآنجا از حیوانات خانگی نگهداری می شود، سبب از بین رفتن میکروب های بیماری زا و در نتیجه افزایش سطح بهداشت عمومی خانواده می گردد.

اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 3704
  • نويسنده: mh
  • تاريخ: 13-11-1392, 18:19
13-11-1392, 18:19

کاربرد نانوسیل در بسته بندی تخم مرغ

دسته بندی: کاربردها / صنایع غذایی، تولیدی و ...

باکتری سالمونلا یکی از مشکل زا ترین باکتری هایی است که می تواند برای مدت طولانی در سطح خارجی پوسته تخم مرغ زنده مانده و متعاقباً سبب آلوده شدن و در نهایت بیماری افرادی شود که به آن دست می زنند.

از جمله انتظارات بهداشتی از صنایع بسته بندی تخم مرغ آن است که میزان حضور این باکتری در سطح تخم مرغ را به حداقل برسانند تا مانع از انتقال آن به مصرف کننده شوند.

کاربرد نانوسیل در بسته بندی تخم مرغ

 

 در حالت عادی تخم مرغ ها با آب شسته می شوند؛ اما این امر به تنهایی برای کنترل باکتری سالمونلا کافی نمی باشد.

با استفاده از نانوسیل و افزودن آن به آب شستشو، کلیه باکتری های سطح تخم مرغ از بین می روند.

با توجه به اینکه نانوسیل فاقد هرگونه ماده سمی و شیمیایی می باشد، لذا می توان آب شستشو را جمع آوری کرده و مجدداً با افزودن مقدار کمی از نانوسیل، آن را مورد استفاده قرار داد.

نانوسیل غیر سمی بوده و توان عبور از جداره پوسته تخم مرغ را نیز ندارد.

اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 23010
  • نويسنده: mh
  • تاريخ: 13-11-1392, 18:19
13-11-1392, 18:19

کاربرد نانوسیل در ضدعفونی میوه و سبزیجات

دسته بندی: کاربردها / صنایع غذایی، تولیدی و ...

کاربرد نانوسیل در ضدعفونی میوه و سبزیجاتدر سال های اخیر به دلیل رشد فزاینده ی شیوع انواع مسمومیت ها و بیماری های عفونی گوارشی ناشی از مصرف میوه وسبزیجات خام، توجه سازمان ها و ارگان های متولی بهداشت عمومی به سمت بهبود روش های متداول شستشو و ضد عفونی میوه وسبزیجات مصرفی خاممعطوف گردیده است.

بیشترین مسمومیت ها و بیماری های عفونی گوارشی شایع ناشی از آلودگی میوه و سبزیجات به عوامل بیماری زا از قبیل اشریشیا کولای، سالمونلا، شیگلا و غیره می باشد.

عوامل میکروبی آلوده کننده سطح میوه و سبزیجات تمایل بالایی برای نفوذ و جایگزین شدن در منافذ، فرورفتگی ها، شکاف ها و خراش های سطحی موجود در سطح میوه وسبزیجات دارند که باعث عدم تماس ضدعفونی کننده با آن ها می شود.

در طی فرآیند فرآوری و بسته بندی میوه و سبزیجات احتمال نفوذ باکتری های آلوده کننده سطح این محصولات به بافت های داخلی آن ها وجود دارد.

زمانی که میوه و سبزیجات گرم در طی فرآیندهای فوق الذکر در درون آب خنک غوطه ور می شوند، منقبض شده و در نتیجه فشار منفی با خلاء در حفرات داخلی میوه و سبزیجات ایجاد می گردد که در نهایت باعث می شود آب و میکروارگانیسم های ساکن در سطح این محصولات از طریق منافذ، خراش ها و شکاف های موجود در سطح آن ها به بافت های داخلی تر نفوذ نمایند.

بنابر این استفاده از ترکیبات موثر جهت ضدعفونی میوه و سبزیجات ضروری می باشد.

یکی از موثرترین ترکیبات جدید ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات پراکسید هیدروژن می باشد که آزمایشات متعددی جهت تایید اثربخشی ضد میکروبی آن بر روی این محصولات انجام شده است که بیانگر موثر بودن آن بر روی طیف وسیعی از میکروارگانیسم های آلوده کننده میوه و سبزی می باشد.

نانوسیل که حاوی پراکسید هیدروژن می باشد هیچ گونه باقیمانده ای بر روی میوه و سبزیجات بر جای نمی گذارد و به سرعت توسط آنزیم کاتالاز موجود در میوه و سبزیجات به آب و اکسیژن تجزیه گردیده و باعث حفظ طراوت و شادابی این محصولات می گردد.



اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 4563
  • نويسنده: mh
  • تاريخ: 13-11-1392, 18:19
13-11-1392, 18:19

کاربرد نانوسیل در هواسازها

دسته بندی: کاربردها / سایر کاربردها

هواسازها معمولاً حجم،رطوبت و دمای هوای ورودی را کنترل می کنند. کاربرد نانوسیل در هواسازها

با افزایش دما و رطوبت شرایط برای رشد میکروبها در بخش های مختلف هواساز فراهم می گردد.

با استفاده از نانوسیل می توان مانع از رشد میکروب ها و تشکیل بیوفیلم گردید.

نانوسیل را می توان به بخش رطوبت ساز و یا قسمت کنترل حرارت هواسازها افزود و یا اینکه آن را مستقیماً در محوطه مکش هوا اسپری نمود.

همچنین می توان سالانه فیلترهای HEPA اطاق های تمیز را با استفاده از نانوسیل ضدعفونی نمود.

با این کار به عمر مفید این فیلترها(که عمدتاً گران قیمت نیز می باشند) افزوده می گردد.