';?>
 
اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 3703
  • نويسنده: mh
  • تاريخ: 13-11-1392, 18:19
13-11-1392, 18:19

کاربرد نانوسیل در بسته بندی تخم مرغ

دسته بندی: کاربردها / صنایع غذایی، تولیدی و ...

باکتری سالمونلا یکی از مشکل زا ترین باکتری هایی است که می تواند برای مدت طولانی در سطح خارجی پوسته تخم مرغ زنده مانده و متعاقباً سبب آلوده شدن و در نهایت بیماری افرادی شود که به آن دست می زنند.

از جمله انتظارات بهداشتی از صنایع بسته بندی تخم مرغ آن است که میزان حضور این باکتری در سطح تخم مرغ را به حداقل برسانند تا مانع از انتقال آن به مصرف کننده شوند.

کاربرد نانوسیل در بسته بندی تخم مرغ

 

 در حالت عادی تخم مرغ ها با آب شسته می شوند؛ اما این امر به تنهایی برای کنترل باکتری سالمونلا کافی نمی باشد.

با استفاده از نانوسیل و افزودن آن به آب شستشو، کلیه باکتری های سطح تخم مرغ از بین می روند.

با توجه به اینکه نانوسیل فاقد هرگونه ماده سمی و شیمیایی می باشد، لذا می توان آب شستشو را جمع آوری کرده و مجدداً با افزودن مقدار کمی از نانوسیل، آن را مورد استفاده قرار داد.

نانوسیل غیر سمی بوده و توان عبور از جداره پوسته تخم مرغ را نیز ندارد.

شما وارد سايت نشده ايد. جهت ارسال نظر در سايت وارد شويد
اگر تاکنون ثبت نام نکرده ايد اينجا کليک کنيد.

ارسال نظر

نام:*
ايميل:
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد امنيتی: *